Prajitura cu mere
Ingrediente:
- smantana de cocos 400 ml
- un sfert de cana de ulei
- 9 linguri faina de porumb
- 12 linguri faina fara gluten (eu am folosit Schar Farina)
- miere sau orice alt indulcitor
- praf de copt fara gluten
- 1/2 cana fulgi de cocos
- 3 mere curatate de coaja
Am amestecat toate ingredientele, exceptie facand merele. Intre timp am pregatit vasul termorezistent, l-am uns cu putin ulei si am asezat merele taiate felii. Peste acestea am rasturnat amestecul pregatit anterior si am dat vasul la cuptor pentru aproximativ 30 minute, la 180°C.
- smantana de cocos 400 ml
- un sfert de cana de ulei
- 9 linguri faina de porumb
- 12 linguri faina fara gluten (eu am folosit Schar Farina)
- miere sau orice alt indulcitor
- praf de copt fara gluten
- 1/2 cana fulgi de cocos
- 3 mere curatate de coaja
Am amestecat toate ingredientele, exceptie facand merele. Intre timp am pregatit vasul termorezistent, l-am uns cu putin ulei si am asezat merele taiate felii. Peste acestea am rasturnat amestecul pregatit anterior si am dat vasul la cuptor pentru aproximativ 30 minute, la 180°C.
Comentarii
Trimiteți un comentariu