Friptura de pui cu legume, la cuptor
Ingrediente:
- 1 puisor de tara de aproximativ 1 kg
- 5 cartofi albi medii
- 1 dovlecel
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- patrunjel
- pasta de ardei gras (se poate pune pasta de tomate sau rosii, ce doreste fiecare)
- ulei de masline
- boia de ardei dulce
- cimbru
- piper
- apa
Am taiat puiul si l-am pus in tava de cuptor. Apoi am adaugat legumele taiate iar la final patrunjelul si pasta de ardei. Am condimentat, am pus uleiul si apa prin colturile tavii astfel incat sa nu indepartez condimentele. Am bagat tava in cuptor la 180°C timp de aproximativ 1 h. Am mai verificat din cand in cand. Tava a fost acoperita cu hartie de copt pana s-a evaporat apa si apoi am lasat-o descoperita pentru a se rumeni.
- 1 puisor de tara de aproximativ 1 kg
- 5 cartofi albi medii
- 1 dovlecel
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- patrunjel
- pasta de ardei gras (se poate pune pasta de tomate sau rosii, ce doreste fiecare)
- ulei de masline
- boia de ardei dulce
- cimbru
- piper
- apa
Am taiat puiul si l-am pus in tava de cuptor. Apoi am adaugat legumele taiate iar la final patrunjelul si pasta de ardei. Am condimentat, am pus uleiul si apa prin colturile tavii astfel incat sa nu indepartez condimentele. Am bagat tava in cuptor la 180°C timp de aproximativ 1 h. Am mai verificat din cand in cand. Tava a fost acoperita cu hartie de copt pana s-a evaporat apa si apoi am lasat-o descoperita pentru a se rumeni.
Comentarii
Trimiteți un comentariu