Briose cu banane, capsuni/carob
Ingrediente:
- 2 banane bine coapte
- 50 ml lapte vegetal
- 2 linguri untura
- 1 lingura unt de cocos
- nuca macinata
- faina Bauckhof universal mix aproximativ o cana
- 1 lingurita praf de copt fara gluten
- vanilie
- capsuni
- carob/pudra de roscove
Intr-un castron am pisat foarte bine bananele si le-am amestecat cu untura, laptele, untul, nuca si vanilia. La final am adaugat faina si praful de copt pana s-a format un aluat ca de chec si am pus in formele de briose cate 2 linguri apoi cate o capsuna si iar cate o lingura de aluat peste. Eu am facut si cu carob cateva. Am mai pastrat putin aluat pe care l-am amestecat cu carob. Cum preferati fiecare. Le-am bagat in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 10 minute, apoi am redus temperatura la 150°C timp de 30-40 minute. Trebuie sa se rumeneasca frumos.
- 2 banane bine coapte
- 50 ml lapte vegetal
- 2 linguri untura
- 1 lingura unt de cocos
- nuca macinata
- faina Bauckhof universal mix aproximativ o cana
- 1 lingurita praf de copt fara gluten
- vanilie
- capsuni
- carob/pudra de roscove
Intr-un castron am pisat foarte bine bananele si le-am amestecat cu untura, laptele, untul, nuca si vanilia. La final am adaugat faina si praful de copt pana s-a format un aluat ca de chec si am pus in formele de briose cate 2 linguri apoi cate o capsuna si iar cate o lingura de aluat peste. Eu am facut si cu carob cateva. Am mai pastrat putin aluat pe care l-am amestecat cu carob. Cum preferati fiecare. Le-am bagat in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 10 minute, apoi am redus temperatura la 150°C timp de 30-40 minute. Trebuie sa se rumeneasca frumos.
Untura de care folosiți? De la țară sau din comerț ceva anume? 😁
RăspundețiȘtergereFolosesc si de tara, si din comert. Se gaseste cred ca in toate supermarketurile. Din Auchan am luat de la frigiderele cu carne, din Carrefour de la standurile cu produse traditionale
Ștergere