Chiftele de pui la cuptor
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de pui dezosata tocata
- 1 ceapa mare
- 2 cepe verzi
- 1 dovlecel
- 1 morcov mare
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
Am dat pe razatoarea mare dovlecelul, morcovul si ceapa si le-am pus intr-un castron alaturi de carnea se pui. Apoi am taiat marunt ceapa verde, mararul, patrunjelul si le-am pus in castron impreuna cu usturoiul zdrobit. Am amestecat bine, apoi am format chiftelele si le-am pus in tava, pe hartie de copt. Le-am uns cu putin ulei de masline si le-am bagat in cuptor la 180°C, caldura sus/jos, pana s-au rumenit.
- 1 kg pulpa de pui dezosata tocata
- 1 ceapa mare
- 2 cepe verzi
- 1 dovlecel
- 1 morcov mare
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
Am dat pe razatoarea mare dovlecelul, morcovul si ceapa si le-am pus intr-un castron alaturi de carnea se pui. Apoi am taiat marunt ceapa verde, mararul, patrunjelul si le-am pus in castron impreuna cu usturoiul zdrobit. Am amestecat bine, apoi am format chiftelele si le-am pus in tava, pe hartie de copt. Le-am uns cu putin ulei de masline si le-am bagat in cuptor la 180°C, caldura sus/jos, pana s-au rumenit.
Comentarii
Trimiteți un comentariu