Prajitura cu cocos

Ingrediente:

- 1 cana fulgi de cocos
- 1 cana de faina fara gluten (eu am folosit Bauckhof universal)
- 1 cana de lapte vegetal (eu am folosit de cocos)
- 2 linguri untura/ulei vegetal 
- 2 linguri de miere (merge orice alt indulcitor)
- coaja de lamaie si de portocala (NUsi partea albicioasa pentru ca este amara)
- zeama de la jumatate de portocala si putina de lamaie
- jumatate de plic de praf de copt fara gluten

Mod de preparare: 

Am amestecat mai intai ingredientele uscate dupa care am adaugat si ingredientele umede si am omogenizat foarte bine. Am turnat amestecul intr-o tava de chec in care am pus hartie de copt si am dat la cuptorul preincalzit pentru 20 minute la 180°C, dupa care am scazut temperatura la 150°C pana a trecut testul scobitorii.
Am mancat cu totii. A iesit minunat de buna si aromata!

Nu am testat reteta cu alte ingrediente!



Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 eBook-uri cu 80 retete fara alergeni. 

Click pe poza pentru detalii 👇




Comentarii

Postări populare