Prajitura cu cocos
Ingrediente:
- 1 cana fulgi de cocos
- 1 cana de faina fara gluten (eu am folosit Bauckhof universal)
- 1 cana de lapte vegetal (eu am folosit de cocos)
- 2 linguri untura/ulei vegetal
- 2 linguri de miere (merge orice alt indulcitor)
- coaja de lamaie si de portocala (NUsi partea albicioasa pentru ca este amara)
- zeama de la jumatate de portocala si putina de lamaie
- jumatate de plic de praf de copt fara gluten
Mod de preparare:
- 1 cana fulgi de cocos
- 1 cana de faina fara gluten (eu am folosit Bauckhof universal)
- 1 cana de lapte vegetal (eu am folosit de cocos)
- 2 linguri untura/ulei vegetal
- 2 linguri de miere (merge orice alt indulcitor)
- coaja de lamaie si de portocala (NUsi partea albicioasa pentru ca este amara)
- zeama de la jumatate de portocala si putina de lamaie
- jumatate de plic de praf de copt fara gluten
Mod de preparare:
Am amestecat mai intai ingredientele uscate dupa care am adaugat si ingredientele umede si am omogenizat foarte bine. Am turnat amestecul intr-o tava de chec in care am pus hartie de copt si am dat la cuptorul preincalzit pentru 20 minute la 180°C, dupa care am scazut temperatura la 150°C pana a trecut testul scobitorii.
Am mancat cu totii. A iesit minunat de buna si aromata!
Nu am testat reteta cu alte ingrediente!
Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 eBook-uri cu 80 retete fara alergeni.
Click pe poza pentru detalii 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu