Briose cu banana si gem de caise
Ingrediente:
- 1 banana bine coapta
- coaja de lamaie si portocala
- 1 lingura gem de caise fara zahar
- 250 ml lapte vegetal (o cana)
- migdale/nuci macinate
- 1 lingurita praf de copt fara gluten
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 10 linguri faina fara gluten Schar Farina/Mix B/ orice alt mix universal
- 10 linguri faina de soriz/ orez/ migdale
Intr-un castron am pus banana si am zdrobit-o bine cu o furculita, am adaugat coaja de lamaie, portocala, migdalele macinate si gemul si am omogenizat bine. Peste acest amestec am pus laptele si apoi faina de soriz, faina Schar, praful de copt si bicarbonatul. A rezultat un amestec ca de pancakes.
Am pus cate 2 linguri de aluat in formele de briose si le-am dat la cuptor, la 180°C caldura sus/jos pana s-au rumenit bine. Au iesit mega pufoase si gustoase!
- 1 banana bine coapta
- coaja de lamaie si portocala
- 1 lingura gem de caise fara zahar
- 250 ml lapte vegetal (o cana)
- migdale/nuci macinate
- 1 lingurita praf de copt fara gluten
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 10 linguri faina fara gluten Schar Farina/Mix B/ orice alt mix universal
- 10 linguri faina de soriz/ orez/ migdale
Intr-un castron am pus banana si am zdrobit-o bine cu o furculita, am adaugat coaja de lamaie, portocala, migdalele macinate si gemul si am omogenizat bine. Peste acest amestec am pus laptele si apoi faina de soriz, faina Schar, praful de copt si bicarbonatul. A rezultat un amestec ca de pancakes.
Am pus cate 2 linguri de aluat in formele de briose si le-am dat la cuptor, la 180°C caldura sus/jos pana s-au rumenit bine. Au iesit mega pufoase si gustoase!
Pentru mai multa inspiratie poti accesa cele 3 EBook-uri cu retete 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu