Biscuiti cu lamaie si portocala
Ingrediente:
- 2 linguri untura
- coaja de la o lamaie bio
- zeama de la jumatate de lamaie
- zeama de la o portocala
- jumatate de cana de fulgi de cocos
- 2 linguri miere
- 2 linguri faina de porumb
- faina Schar Farina cat cuprinde
- praf de copt fara gluten
Am amestecat si omogenizat toate ingredientele pana a iesit un aluat mai vascos. Ulterior am pregatit tava cu hartie de copt si am inceput sa formez bilute pe care le-am asezat in tava. Cuptorul a fost preincalzit la 180 °C. Le-am lasat timp de aproximativ 15 minute in cuptor. Acesta este rezultatul:
- 2 linguri untura
- coaja de la o lamaie bio
- zeama de la jumatate de lamaie
- zeama de la o portocala
- jumatate de cana de fulgi de cocos
- 2 linguri miere
- 2 linguri faina de porumb
- faina Schar Farina cat cuprinde
- praf de copt fara gluten
Am amestecat si omogenizat toate ingredientele pana a iesit un aluat mai vascos. Ulterior am pregatit tava cu hartie de copt si am inceput sa formez bilute pe care le-am asezat in tava. Cuptorul a fost preincalzit la 180 °C. Le-am lasat timp de aproximativ 15 minute in cuptor. Acesta este rezultatul:
Comentarii
Trimiteți un comentariu