Gris de soriz, fulgi de hrisca si mandarine
Ingrediente:
-150 ml lapte vegetal
- gris de soriz (am pus la "ochi")
- fulgi de hrisca
- vanilie
- 1 mandarina (din jumatate stoarcem zeama in lapte iar cealalta jumatate va fi tocata si adaugata la final)
Am pus laptele la fiert impreuna cu vanilia si zeama de mandarina, apoi am adaugat treptat grisul si fulgii de hrisca. Am amestecat incontinuu pana s-a ingrosat amestecul. La final am pus mandarina tocata marunt.
P a mancat aproape tot desi nu e intr-o perioada prea buna.
-150 ml lapte vegetal
- gris de soriz (am pus la "ochi")
- fulgi de hrisca
- vanilie
- 1 mandarina (din jumatate stoarcem zeama in lapte iar cealalta jumatate va fi tocata si adaugata la final)
Am pus laptele la fiert impreuna cu vanilia si zeama de mandarina, apoi am adaugat treptat grisul si fulgii de hrisca. Am amestecat incontinuu pana s-a ingrosat amestecul. La final am pus mandarina tocata marunt.
P a mancat aproape tot desi nu e intr-o perioada prea buna.
Comentarii
Trimiteți un comentariu