Paine fara gluten
Ingrediente:
- 250 g faina Bauckhof mix universal
-100 g faina de soriz
- jumatate pachet drojdie fara gluten
- jumatate de lingurita de zahar brut
- un varf de cutit de sare
- apa calda cat cuprinde
Am dizolvat drojdia in putina apa calda, apoi am rasturnat-o peste amestecul de faina, am pus sarea, zaharul si am amestecat cu ajutorul unei furculite. Trebuie sa rezulte un aluat ca de pancakes. Am pregatit o tava de chec cu hartie de copt, am rasturnat amestecul in ea si am lasat la dospit vreo 40 minute. Ulterior am incins cuptorul la 180°C si am lasat painea aproximativ 1 h la aceasta temperatura. A iesit foarte pufoasa!
- 250 g faina Bauckhof mix universal
-100 g faina de soriz
- jumatate pachet drojdie fara gluten
- jumatate de lingurita de zahar brut
- un varf de cutit de sare
- apa calda cat cuprinde
Am dizolvat drojdia in putina apa calda, apoi am rasturnat-o peste amestecul de faina, am pus sarea, zaharul si am amestecat cu ajutorul unei furculite. Trebuie sa rezulte un aluat ca de pancakes. Am pregatit o tava de chec cu hartie de copt, am rasturnat amestecul in ea si am lasat la dospit vreo 40 minute. Ulterior am incins cuptorul la 180°C si am lasat painea aproximativ 1 h la aceasta temperatura. A iesit foarte pufoasa!
Comentarii
Trimiteți un comentariu