Carrot cake
Ingrediente:
- 1 mar maricel, curatat de coaja si ras
- 2 morcovi potriviti, curatati si rasi
- 2 linguri untura
- migdale macinate (se pot omite)
- 100 ml lapte vegetal
- miere sau orice alt indulcitor
- scortisoara
- praf de copt fara gluten
- 1 lingura faina de orez
- 4 linguri de malai
- 6 linguri de faina Schar Farina
Se amesteca si se omogenizeaza toate ingredientele. Punem apoi aluatul intr-o tava de chec si bagam la cuptor aproximativ 30-40 minute, 180°C.
A iesit nesperat de gustos!
- 1 mar maricel, curatat de coaja si ras
- 2 morcovi potriviti, curatati si rasi
- 2 linguri untura
- migdale macinate (se pot omite)
- 100 ml lapte vegetal
- miere sau orice alt indulcitor
- scortisoara
- praf de copt fara gluten
- 1 lingura faina de orez
- 4 linguri de malai
- 6 linguri de faina Schar Farina
Se amesteca si se omogenizeaza toate ingredientele. Punem apoi aluatul intr-o tava de chec si bagam la cuptor aproximativ 30-40 minute, 180°C.
A iesit nesperat de gustos!
Buna.Untura nu se poate inlocui cu ulei?
RăspundețiȘtergereBuna! Uleiul, din experienta mea, intareste aluatul facut din faina fara gluten. Poti inlocui cu unt de cocos sau margarina.
RăspundețiȘtergere