Fursecuri
Ingrediente:
- 5 linguri de untura
- 3 linguri de miere (sau alt indulcitor)
- coaja de lamaie+portocala
- jumatate de lingurita bicarbonat
- faina schar Farina
- faina de soriz
- ciocolata neagra (pentru mami si tati)
Puteti pune nuci, stafide, merisoare etc
Am pus mai intai untura intr-un castron, mierea, coaja de lamaie si portocala, apoi am inceput sa adaug faina. Am combinat cele 2 tipuri de faina si am inceput sa amestec. Am pus pana am obtinut un aluat destul de ferm, apoi am format fursecurile. Pe unele din ele am pus ciocolata neagra. Au fost introduse in cuptor la 200°C, caldura sus/jos pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc. Se lasa sa se raceasca bine. Sunt delicioase!
Cu siguranta voi mai testa aceasta reteta si cu alune, nuci, merisoare pentru P. Nu stiam daca rezultatul va fi unul fericit.
Nu am testat reteta cu alte ingrediente.
- 5 linguri de untura
- 3 linguri de miere (sau alt indulcitor)
- coaja de lamaie+portocala
- jumatate de lingurita bicarbonat
- faina schar Farina
- faina de soriz
- ciocolata neagra (pentru mami si tati)
Puteti pune nuci, stafide, merisoare etc
Am pus mai intai untura intr-un castron, mierea, coaja de lamaie si portocala, apoi am inceput sa adaug faina. Am combinat cele 2 tipuri de faina si am inceput sa amestec. Am pus pana am obtinut un aluat destul de ferm, apoi am format fursecurile. Pe unele din ele am pus ciocolata neagra. Au fost introduse in cuptor la 200°C, caldura sus/jos pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc. Se lasa sa se raceasca bine. Sunt delicioase!
Cu siguranta voi mai testa aceasta reteta si cu alune, nuci, merisoare pentru P. Nu stiam daca rezultatul va fi unul fericit.
Nu am testat reteta cu alte ingrediente.
Comentarii
Trimiteți un comentariu