Salam de biscuiti
Ingrediente:
- biscuiti "Arici" cu nuca sau orice alti biscuiti pe care vreti sa-i reinterpretati. Gasiti reteta aici.
- 100 ml lapte/ lapte vegetal
- 50 g unt/margarina/unt de cocos
- pudra de roscove
- indulcitor
Mod de preparare:
1. Rupeti biscuitii in bucati si ii puneti intr-un castron
2. Intr-un ibric am pus laptele la incalzit impreuna cu untul, indulcitorul si pudra de roscove. Am lasat pe foc pana s-a topit untul
3. Se lasa la racit amestecul de la pasul 2
4. Se rastoarna peste biscuiti si se amesteca bine, pana se incorporeaza tot lichidul. In caz ca nu e suficient lichid, mai adaugati lapte
5. Am pus compozitia obtinuta pe o folie alimentara si am rulat foarte strans. La final am mai rulat intr-un strat de folie de aluminiu si l-am bagat in frigider. Eu l-am taiat a doua zi.
Puteti adauga rahat, stafide etc
Descopera si alte articole utile si interesante.
- biscuiti "Arici" cu nuca sau orice alti biscuiti pe care vreti sa-i reinterpretati. Gasiti reteta aici.
- 100 ml lapte/ lapte vegetal
- 50 g unt/margarina/unt de cocos
- pudra de roscove
- indulcitor
Mod de preparare:
1. Rupeti biscuitii in bucati si ii puneti intr-un castron
2. Intr-un ibric am pus laptele la incalzit impreuna cu untul, indulcitorul si pudra de roscove. Am lasat pe foc pana s-a topit untul
3. Se lasa la racit amestecul de la pasul 2
4. Se rastoarna peste biscuiti si se amesteca bine, pana se incorporeaza tot lichidul. In caz ca nu e suficient lichid, mai adaugati lapte
5. Am pus compozitia obtinuta pe o folie alimentara si am rulat foarte strans. La final am mai rulat intr-un strat de folie de aluminiu si l-am bagat in frigider. Eu l-am taiat a doua zi.
Puteti adauga rahat, stafide etc
Descopera si alte articole utile si interesante.
👉CLICK pe foto
Comentarii
Trimiteți un comentariu