Pizza rapida la tigaie
Ingrediente:
Aluat:
- 1 iaurt (150 ml ) din lapte de vaca sau vegetal
- ierburi de provence
- faina Schar Farina+mix it
- putin praf de copt
Topping:
- sos de rosii+ulei de masline+cimbru/oregano
- ce aveti prin frigider.
Eu am folosit:
- ardei gras
- ceapa
- carnita de porc ramas de la friptura de o seara in urma
- rosii felii
- masline
- mozzarella vegetala
Mod de preparare:
1. Am amestecat ingredientele pentru aluat astfel incat sa rezulte un aluat ca de clatita.
2. Am incins o tigaie cu putin ulei de masline si am rasturnat aluatul. L-am lasat la foc foarte mic iar dupa ce s-a gatit putin, am pus toppingul. Mai intai am uns aluatul cu sosul de rosii, apoi am adaugat celelalte ingrediente in ordinea dorita,mai putin mozzarella.
3. A stat totul la foc mic, cu capacul pus pana ce s-a gatit bine aluatul iar toppingul s-a inmuiat. Spre final am adaugat mozzarella vegetala.
Daca v-a ramas carne de la masa anterioara si vreti sa o reinterpretati, asta e o modalitate rapida si gustoasa.
P m-a ajutat si el la aceasta reteta. Mai nou isi doreste foarte tare sa participe la gatit 😊
Pentru un plus de inspiratie acceseaza cele 3 eBook-uri cu 81 de retete Fara Lactate, Fara Ou si/sau Fara Gluten.
Aluat:
- 1 iaurt (150 ml ) din lapte de vaca sau vegetal
- ierburi de provence
- faina Schar Farina+mix it
- putin praf de copt
Topping:
- sos de rosii+ulei de masline+cimbru/oregano
- ce aveti prin frigider.
Eu am folosit:
- ardei gras
- ceapa
- carnita de porc ramas de la friptura de o seara in urma
- rosii felii
- masline
- mozzarella vegetala
Mod de preparare:
1. Am amestecat ingredientele pentru aluat astfel incat sa rezulte un aluat ca de clatita.
2. Am incins o tigaie cu putin ulei de masline si am rasturnat aluatul. L-am lasat la foc foarte mic iar dupa ce s-a gatit putin, am pus toppingul. Mai intai am uns aluatul cu sosul de rosii, apoi am adaugat celelalte ingrediente in ordinea dorita,mai putin mozzarella.
3. A stat totul la foc mic, cu capacul pus pana ce s-a gatit bine aluatul iar toppingul s-a inmuiat. Spre final am adaugat mozzarella vegetala.
Daca v-a ramas carne de la masa anterioara si vreti sa o reinterpretati, asta e o modalitate rapida si gustoasa.
P m-a ajutat si el la aceasta reteta. Mai nou isi doreste foarte tare sa participe la gatit 😊
Pentru un plus de inspiratie acceseaza cele 3 eBook-uri cu 81 de retete Fara Lactate, Fara Ou si/sau Fara Gluten.
Comentarii
Trimiteți un comentariu