Pizza rapida la tigaie

Ingrediente:

Aluat:
- 1 iaurt 150 ml din lapte de vaca/vegetal
- ierburi de provence
- faina Schar Farina+mix it
- putin praf de copt

Topping:
- sos de rosii+ulei de masline+cimbru
- ce aveti prin frigider.

Eu am folosit:
- ardei gras
- ceapa
- carnita de porc ramas de la friptura de o seara in urma
- rosii felii
- masline
- mozzarella

Mod de preparare:

1. Am amestecat ingredientele pentru aluat astfel incat sa rezulte un aluat ca de clatita.

2. Am incins o tigaie cu putin ulei de masline si am rasturnat aluatul. L-am lasat la foc foarte mic iar dupa ce s-a gatit putin, am pus toppingul. Mai intai am uns aluatul cu sosul de rosii, apoi am adaugat celelalte ingrediente in ordinea dorita,mai putin mozzarella.

3. A stat totul la foc mic, cu capacul pus pana ce s-a gatit bine aluatul iar toppingul s-a inmuiat. Spre final am adaugat mozzarella.

Daca v-a ramas carne de la masa anterioara si vreti sa o reinterpretati, asta e o modalitate rapida si gustoasa.
P m-a ajutat si el la aceasta reteta. Mai nou isi doreste foarte tare sa participe la gatit 😊



Comentarii

Postări populare