Dovlecei "pane"

Ingrediente:

- 1/2 dovlecel mai maricel
- 150 ml lapte vegetal sau de capra/vaca
- usturoi granulat
- un praf de turmeric (pentru culoare)
- ierburi provence (optional)
- ulei de masline de adaugat in aluat dar si pentru uns tigaia
- faina Schar Farina+ Mix It

Mod de preparare:

1. Am taiat dovlecelul felii rotunde

2. Intr-un castron am pus laptele, usturoiul, uleiul de masline si turmericul, apoi am omogenizat. Am adaugat faina pana am obtinut un aluat ce are consistenta din video atasat

3. Am trecut feliile de dovlecel prin aluat, m-am asigurat ca sunt acoperite, apoi le-am pus in tigaia incinsa, unsa cu ulei si le-am lasat la foc mic cu capac. Atentie ca se ard foarte repede. Dupa ce s-au rumenit, le-am intors si pe cealalta parte.

4. I-am servit cu branza Simply




Comentarii

Postări populare