Placintele cu dovlecel si branza
Ingrediente:
- 1 dovlecel mic ras fin
- 1/2 cutie branza ricotta/simply
- 100 ml lapte/lapte vegetal
- faina Schar mix B
- 1 lingurita ulei de masline
- putin parmezan (se poate omite)
Mod de preparare:
1. Am scurs dovlecelul de zeama si l-am pus intr-un castron. Am adaugat branza, laptele, uleiul de masline, parmezanul si am pus faina treptat pana am obtinut un aluat dens
2. Am incins o tigaie cu un strop de ulei de masline si cu ajutorul unei linguri am pus aluat. Au fost coapte la foc mic, cu capacul pus. Le-am intors si pe cealalta parte dupa ce s-au rumenit.
3. Le-am servit cu putin parmezan ras. Se poate inlocui cu cascaval vegetal. Pot fi gatite si la cuptor. Daca va este permis oul, adaugati si 1 ou.
- 1 dovlecel mic ras fin
- 1/2 cutie branza ricotta/simply
- 100 ml lapte/lapte vegetal
- faina Schar mix B
- 1 lingurita ulei de masline
- putin parmezan (se poate omite)
Mod de preparare:
1. Am scurs dovlecelul de zeama si l-am pus intr-un castron. Am adaugat branza, laptele, uleiul de masline, parmezanul si am pus faina treptat pana am obtinut un aluat dens
2. Am incins o tigaie cu un strop de ulei de masline si cu ajutorul unei linguri am pus aluat. Au fost coapte la foc mic, cu capacul pus. Le-am intors si pe cealalta parte dupa ce s-au rumenit.
3. Le-am servit cu putin parmezan ras. Se poate inlocui cu cascaval vegetal. Pot fi gatite si la cuptor. Daca va este permis oul, adaugati si 1 ou.
Comentarii
Trimiteți un comentariu