Briose cu morcov, umplute cu branza

Ingrediente:

Aluat briose:

- 100 ml lapte 3,5% grasime
- 100 ml sana
( puteti inlocui cele 2 ingrediente de mai sus cu 200 ml lapte vegetal)
- 2 linguri de unt topit / margarina/ untura/ unt de cocos
- vanilie
- 2 linguri sirop de agave sau orice alt indulcitor
- 1 plic praf de copt
- faina Schar Farina+ mix it in proportii egale
- 2 morcovi medii rasi fin
- scortisoara

Umplutura de branza:

- 100 g branza ricotta/ branza Simply
- coaja de lamaie
- indulcitor dupa gust

Se amesteca toate si se omogenizeaza bine.

Mod de preparare:

1. Am pus laptele si sana intr-un bol, apoi am adaugat siropul de agave, untul topit, vanilia si am omogenizat.

2. Peste amestecul de la pasul 1 am pus morcovul ras si scortisoara iar apoi am inceput sa adaug treptat faina impreuna cu praful de copt pana am obtinut un aluat care nu cade de pe furculita/tel

3. In formele de briose am adaugat cate o lingura de aluat peste caream pus o lingura de umplutura de branza, apoi iar cate o lingura de aluat.

4. Le-am bagat in cuptorul preincalzit la 180°C si le-am lasat aproximativ 15 minute, apoi am scazut temperatura la 150°C. Au stat la cuptor pana s-au rumenit sau pana trec testul cu scobitoarea. Vor iesi usor umede insa foarte pufoase si gustoase!



Comentarii

Postări populare