Pâinici la tigaie

Ingrediente:

- 400 g faina Nutrifree mix paine
- 2 linguri de untura topita/unt vegetal/ulei vegetal (dar nu fierbinte)
- 150 ml lapte vegetal caldut (sau cat e suficient pentru ca aluatul sa aiba consistenta dorita)
- 1/2 plic de drojdie fara gluten

Mod de preparare:

1. Am pus faina impreuna cu drojdia intr-un castron, am amestecat, apoi am inceput sa adaug lapte vegetal pana a rezultat aluatul de consistenta dorita.

2. La final am pus untura si am framantat pana am incorporat-o bine.

3. Am acoperit castronul si am lasat aluatul la dospit pentru 30 minute, intr-un loc calduros

4. Am pudrat masa de lucru cu faina si am rupt bucati de aluat pe care le-am intins cu sucitorul. Pe unele le-am umplut cu branza iar pe altele le-am lasat simple.

5. Le-am copt in tigaia antiaderenta la foc foarte mic, cu capacul pus. Trebuiesc intoarse.

Au iesit extrem de pufoase si gustoase 😍



Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni. 

Click pe poza pentru detalii 👇



Comentarii

  1. Le-am pus la dospit. Sa vedem ce iese si la noi! Multumim pentru idei, draga mea! Esri minunata! 🤗😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare ca imi testezi retetele. Astept cu drag parerea ta si poze daca reusesti sa faci. Poti sa pui si pe facebook feedbackul tau Multumesc sin suflet ca esti langa mine😘

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare