Aluat pentru saleuri/cornuri

Ingrediente:

- 200 g branza ricotta/ branza vegetala tip Simply V
- 200 g unt la temperatura camerei/unt vegetal
- 200 g faina Nutrifree mix paine

Mod de preparare:

1.  Am pus untul si branza intr-un bol apoi am adaugat faina si am framantat pana am omogenizat si a iesit un aluat nelipicios

2. Se lasa la frigider pentru minim 2 h

3. Eu am facut cornuri cu gem si ciocolata iar din colturile ramase am format niste turtite subtiri pe care le-am copt rapid la sandwich maker. Mai puteti intinde o foaie pe care o taiati fasii si le gatiti in cuptor. Ies niste saleuri grozave 😍 (foto 1)

Poze am reusit sa fac doar la saleurile coapte in sandwich maker+ cele pregatite la cuptor (foto 1). Cornurile s-au evaporat 😊. Nu va pot descrie gustul. Trebuie sa le testati!

In caz ca veti pregati mai mult aluat, puteti sa-l portionati si sa-l congelati. Asta e varianta rapida atunci cand sunteti pe fuga si vreti sa luati ceva la pachet.




Comentarii

Postări populare