Aluat pentru saleuri/cornuri
Ingrediente:
- 200 g branza ricotta/ branza vegetala tip Simply V
- 200 g unt la temperatura camerei/unt vegetal
- 200 g faina Nutrifree mix paine
Mod de preparare:
1. Am pus untul si branza intr-un bol apoi am adaugat faina si am framantat pana am omogenizat si a iesit un aluat nelipicios
2. Se lasa la frigider pentru minim 2 h
3. Eu am facut cornuri cu gem si ciocolata iar din colturile ramase am format niste turtite subtiri pe care le-am copt rapid la sandwich maker. Mai puteti intinde o foaie pe care o taiati fasii si le gatiti in cuptor. Ies niste saleuri grozave 😍 (foto 1)
Poze am reusit sa fac doar la saleurile coapte in sandwich maker+ cele pregatite la cuptor (foto 1). Cornurile s-au evaporat 😊. Nu va pot descrie gustul. Trebuie sa le testati!
In caz ca veti pregati mai mult aluat, puteti sa-l portionati si sa-l congelati. Asta e varianta rapida atunci cand sunteti pe fuga si vreti sa luati ceva la pachet.
- 200 g branza ricotta/ branza vegetala tip Simply V
- 200 g unt la temperatura camerei/unt vegetal
- 200 g faina Nutrifree mix paine
Mod de preparare:
1. Am pus untul si branza intr-un bol apoi am adaugat faina si am framantat pana am omogenizat si a iesit un aluat nelipicios
2. Se lasa la frigider pentru minim 2 h
3. Eu am facut cornuri cu gem si ciocolata iar din colturile ramase am format niste turtite subtiri pe care le-am copt rapid la sandwich maker. Mai puteti intinde o foaie pe care o taiati fasii si le gatiti in cuptor. Ies niste saleuri grozave 😍 (foto 1)
Poze am reusit sa fac doar la saleurile coapte in sandwich maker+ cele pregatite la cuptor (foto 1). Cornurile s-au evaporat 😊. Nu va pot descrie gustul. Trebuie sa le testati!
In caz ca veti pregati mai mult aluat, puteti sa-l portionati si sa-l congelati. Asta e varianta rapida atunci cand sunteti pe fuga si vreti sa luati ceva la pachet.
Comentarii
Trimiteți un comentariu