Negresa cu branza
Ingrediente:
- 1 cana de lapte/lapte vegetal
- 2 linguri unt/margarina/untura/unt de cocos
- pudra de roscove
- faina Schar Farina+mix it
- 2 linguri de gem caise/prune
- sirop de agave sau alt indulcitor dupa gust
- 1/2 plic praf de copt fara gluten
Crema de branza:
- branza ricotta/ branza Simply V
- coaja de lamaie
- sirop de agave
Mod de preparare:
1. Am amestecat ingredientele pentru crema si am omogenizat bine
2. Intr-un bol am pus laptele, untul topit, gemul, siropul de agave si pudra de roscove. Am amestecat si apoi am adaugat treptat faina impreuna cu bicarbonatul pana ce am obtinut un aluat ca de pancakes.
3. Am tapetat cu hartie de copt o tava 20/20, am rasturnat aluatul iar din loc in loc am pus cate o lingura de branza pe deasupra. Daca va este permis oul puteti adauga 1 ou in crema de branza.
4. A stat la cuptorul preincalzit la 180°C pana ce a trecut testul scobitorii.
5. Am lasat sa se raceasca apoi am taiat.
Noua ne-a placut foarte mult. Abia astept sa testez si varianta cu ou.
- 1 cana de lapte/lapte vegetal
- 2 linguri unt/margarina/untura/unt de cocos
- pudra de roscove
- faina Schar Farina+mix it
- 2 linguri de gem caise/prune
- sirop de agave sau alt indulcitor dupa gust
- 1/2 plic praf de copt fara gluten
Crema de branza:
- branza ricotta/ branza Simply V
- coaja de lamaie
- sirop de agave
Mod de preparare:
1. Am amestecat ingredientele pentru crema si am omogenizat bine
2. Intr-un bol am pus laptele, untul topit, gemul, siropul de agave si pudra de roscove. Am amestecat si apoi am adaugat treptat faina impreuna cu bicarbonatul pana ce am obtinut un aluat ca de pancakes.
3. Am tapetat cu hartie de copt o tava 20/20, am rasturnat aluatul iar din loc in loc am pus cate o lingura de branza pe deasupra. Daca va este permis oul puteti adauga 1 ou in crema de branza.
4. A stat la cuptorul preincalzit la 180°C pana ce a trecut testul scobitorii.
5. Am lasat sa se raceasca apoi am taiat.
Noua ne-a placut foarte mult. Abia astept sa testez si varianta cu ou.
Comentarii
Trimiteți un comentariu