Biscuiti cu nuca
Ingrediente:
- 2 linguri unt/unt vegetal la temperatura camerei
- 100 ml lapte/lapte vegetal
- 100 g nuca macinata
- 1 varf de lingurita de bicarbonat de sodiu
- Faina Schar Mix it
- sirop de agave/alt indulcitor dupa gust
- pudra de roscove
- scortisoara
Mod de preparare:
1. Am pus toate ingredientele intr-un castron, mai putin faina si bicarbonatul. Le-am omogenizat si apoi am inceput sa adaug faina amestecata cu bicarbonatul pana am obtinut un aluat consistent, legat.
2. Am intins o foaie cu ajutorul mainilor pentru a decupa biscuitii cu ajutorul formelor. Voi puteti sa rupeti aluat si sa ii formati direct rotunzi cu ajutorul mainilor
3. I-am copt la 150°C pana s-au rumenit
! Aluatul este cam sfaramicios
- 2 linguri unt/unt vegetal la temperatura camerei
- 100 ml lapte/lapte vegetal
- 100 g nuca macinata
- 1 varf de lingurita de bicarbonat de sodiu
- Faina Schar Mix it
- sirop de agave/alt indulcitor dupa gust
- pudra de roscove
- scortisoara
Mod de preparare:
1. Am pus toate ingredientele intr-un castron, mai putin faina si bicarbonatul. Le-am omogenizat si apoi am inceput sa adaug faina amestecata cu bicarbonatul pana am obtinut un aluat consistent, legat.
2. Am intins o foaie cu ajutorul mainilor pentru a decupa biscuitii cu ajutorul formelor. Voi puteti sa rupeti aluat si sa ii formati direct rotunzi cu ajutorul mainilor
3. I-am copt la 150°C pana s-au rumenit
! Aluatul este cam sfaramicios
Pentru un plus de inspiratie, acceseaza oferta celor 3 EBook-uri cu retete fara ou, fara lactate si/ sau fara gluten 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu