"Arici" cu nuca
Ingrediente:
- 2 linguri de unt/margarina/unt de cocos
- 150 ml lapte/lapte vegetal
- miere de albine dupa gust (puteti folosi orice alt indulcitor)
- faina de soriz
- faina Schar Farina
(cantitati egale din cele doua tipuri de faina)
- 1/3 plic praf de copt bio, fara gluten
- 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
- nuci pisate
- scortisoara
Mod de preparare:
1. Am pus mai intai ingredientele lichide intr-un castron, apoi am inceput sa adaug ingredientele solide, treptat. Faina am adaugat pana am obtinut un aluat lipicios dar modelabil.
2. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am pus biscuitii formati cu ajutorul mainilor
3. I-am bagat la cuptorul preincalzit pentru vreo 15 minute sau pana se rumenesc bine, la 120°C
- 2 linguri de unt/margarina/unt de cocos
- 150 ml lapte/lapte vegetal
- miere de albine dupa gust (puteti folosi orice alt indulcitor)
- faina de soriz
- faina Schar Farina
(cantitati egale din cele doua tipuri de faina)
- 1/3 plic praf de copt bio, fara gluten
- 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
- nuci pisate
- scortisoara
Mod de preparare:
1. Am pus mai intai ingredientele lichide intr-un castron, apoi am inceput sa adaug ingredientele solide, treptat. Faina am adaugat pana am obtinut un aluat lipicios dar modelabil.
2. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am pus biscuitii formati cu ajutorul mainilor
3. I-am bagat la cuptorul preincalzit pentru vreo 15 minute sau pana se rumenesc bine, la 120°C
Comentarii
Trimiteți un comentariu