Prajitura cu dovleac (reintroducere gluten)
Ingrediente:
- 200 ml lapte/lapte vegetal/apa
- 70 ml unt topit/ulei
- 300 g faina (150 g faina fara gluten Bauckhof si 150 g faina de grau) puteti folosi doar un tip de faina
- 300 g dovleac ras fin scurs de zeama
- 1 plic praf de copt
- 2-3 linguri de miere/ alt indulcitor
- scortisoara
- nucsoara
- nuci macinate
Mod de preparare:
1. Am pus ingredientele lichide intr-un castron (laptele, mierea si untul topit) apoi am adaugat dovleacul ras, faina amestecata cu praful de copt, scortisoara si nucsoara
2. Dupa ce am omogenizat bine, am rasturnat aluatul intr-o tava 20x20 cm tapetata cu hartie de copt, am nivelat si am presarat nucile macinate
3. Am bagat prajitura la cuptorul preincalzit 180°C, caldura sus/jos pana s-a rumenit
- 200 ml lapte/lapte vegetal/apa
- 70 ml unt topit/ulei
- 300 g faina (150 g faina fara gluten Bauckhof si 150 g faina de grau) puteti folosi doar un tip de faina
- 300 g dovleac ras fin scurs de zeama
- 1 plic praf de copt
- 2-3 linguri de miere/ alt indulcitor
- scortisoara
- nucsoara
- nuci macinate
Mod de preparare:
1. Am pus ingredientele lichide intr-un castron (laptele, mierea si untul topit) apoi am adaugat dovleacul ras, faina amestecata cu praful de copt, scortisoara si nucsoara
2. Dupa ce am omogenizat bine, am rasturnat aluatul intr-o tava 20x20 cm tapetata cu hartie de copt, am nivelat si am presarat nucile macinate
3. Am bagat prajitura la cuptorul preincalzit 180°C, caldura sus/jos pana s-a rumenit
Comentarii
Trimiteți un comentariu