Briose aperitiv cu branza si unt
Ingrediente:
- 100 g unt/margarina
- 150 g faina fara gluten Nutrifree mix paine/alt mix/faina de grau
- 250 ml apa
- 4 linguri de branza ricotta/ cascaval vegetal
- 2 oua daca va sunt permise (eu nu am folosit in aceasta reteta)
- 150 g faina fara gluten Nutrifree mix paine/alt mix/faina de grau
- 250 ml apa
- 4 linguri de branza ricotta/ cascaval vegetal
- 2 oua daca va sunt permise (eu nu am folosit in aceasta reteta)
Mod de preparare:
1. Am pus untul intr-o oala antiaderenta si l-am lasat la foc mic pana s-a topit si am oprit focul
2. Am pus apa peste untul topit si am amestecat energic, apoi am rasturnat toata faina odata si am omogenizat cu ajutorul unui tel. Se va forma ca o crema
3. Aceasta crema am pus-o inapoi la foc mic amestecand incontinuu pana se formeaza ca un aluat ce se desprinde usor de pe marginile oalei
4. Am adaugat branza, am amestecat, apoi am luat cate 2 linguri de aluat si le-am pus in cate o forma de briosa. Le-am copt la 180°C pana s-au rumenit frumos
Comentarii
Trimiteți un comentariu