Focaccia cu mozzarella si rosii
Ingrediente:
- aluat pentru covrigi (reteta aici)
- 4 rosii mici
- 200 g mozzarella/ mozzarella vegetala
- ierburi de provence
- putin ulei de masline
Mod de preparare:
1. Am uns blatul cu putin ulei si am intins aluatul intr-o foaie de 0.5 cm grosime pe care am asezat-o pe o hartie de copt, in tava de cuptor
2. Am pus mozzarella pe toata suprafata foii, dupa care am distribuit feliile de rosii
3. Peste straturile anterioare am presarat ierburile de provence si am stropit cu putin ulei de masline
4. Am copt focaccia in cuptorul preincalzit la 180°C, pana s-a rumenit.
Pentru un plus de inspiratie acceseaza cele 3 eBook-uri cu 81 de retete Fara Lactate, Fara Ou si/sau Fara Gluten 👇
- aluat pentru covrigi (reteta aici)
- 4 rosii mici
- 200 g mozzarella/ mozzarella vegetala
- ierburi de provence
- putin ulei de masline
Mod de preparare:
1. Am uns blatul cu putin ulei si am intins aluatul intr-o foaie de 0.5 cm grosime pe care am asezat-o pe o hartie de copt, in tava de cuptor
2. Am pus mozzarella pe toata suprafata foii, dupa care am distribuit feliile de rosii
3. Peste straturile anterioare am presarat ierburile de provence si am stropit cu putin ulei de masline
4. Am copt focaccia in cuptorul preincalzit la 180°C, pana s-a rumenit.
Comentarii
Trimiteți un comentariu