Cornuri cu unt
Ingrediente:
- 250 g mascarpone/ mascarpone vegetal
- 160 g faina fara gluten Schar mix B/ Nutrifree mix paine/ faina de grau
- 100 g unt/margarina
Mod de preparare:
1. Formati aluatul din mascarpone si faina
2. Intindeti o foaie de aproximativ 0. 5 cm peste care asezati untul taiat felii distribuit pe toata foaia
3. Impaturiti foaia in doua, apoi iar in doua si o intindeti iar cu ajutorul sucitorului
4. Lasati aluatul la frigider pentru 15-30 minute apoi intindeti o singura foaie de 0.5 cm grosime pe care o veti taia si veti forma cornuletele
5. Se coc la 170°C pana se rumenesc
Din cantitatea asta a iesit o tava (clasica de cuptor) de cornuri
- 250 g mascarpone/ mascarpone vegetal
- 160 g faina fara gluten Schar mix B/ Nutrifree mix paine/ faina de grau
- 100 g unt/margarina
Mod de preparare:
1. Formati aluatul din mascarpone si faina
2. Intindeti o foaie de aproximativ 0. 5 cm peste care asezati untul taiat felii distribuit pe toata foaia
3. Impaturiti foaia in doua, apoi iar in doua si o intindeti iar cu ajutorul sucitorului
4. Lasati aluatul la frigider pentru 15-30 minute apoi intindeti o singura foaie de 0.5 cm grosime pe care o veti taia si veti forma cornuletele
5. Se coc la 170°C pana se rumenesc
Din cantitatea asta a iesit o tava (clasica de cuptor) de cornuri
Comentarii
Trimiteți un comentariu