Briose cu lamaie


Ingrediente:

- 200 g iaurt/iaurt vegetal
- 1 lingura coaja de lamaie
- zeama de la 1/2 lamaie
- 1 si 1/2 linguri de miere/alt indulcitor
- 1 lingura unt/unt de cocos/unt vegetal la temperatura camerei
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 4 linguri faina fara gluten Schar mix B
- 2 linguri faina de cocos
- 2 linguri faina de soriz


Mod de preparare:

1. Am pus ingredientele umede intr-un bol si le-am amestecat

2. Am amestecat faina cu praful de copt si bicarbonatul si am inceput sa o adaug peste ingredientele umede

3. A rezultat un aluat de consistenta celui din foto. Atentie la faina de cocos! Se comporta ca un gris, absoarbe mai mult lichid decat faina obisnuita

4. Am uns formele de briose cu putin ulei de masline, am pus cate 2 linguri de aluat in fiecare forma si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit bine, la 180°C caldura sus/jos

Ies usor umede datorita iaurtului, insa sunt delicioase!




Te asteapta o super reducere la cele 3 eBookuri cu 80 de retete fara alergeni. 

👉CLICK pe foto pentru detalii 


Comentarii

Postări populare