Biscuiti cu cocos
Ingrediente:
- 100 g unt/ margarină
- 2 linguri miere/alt îndulcitor
- 200 ml lapte/lapte vegetal
- 5 linguri fulgi de cocos
- 1 lingură coajă de lamâie
- zeamă de la 1/2 lămâie
- 6 linguri făină de cocos/ făină de grâu
- 4 linguri făină Schar Mix B (alt mix universal fără gluten) / făină de grâu
- 1 linguriță de praf de copt
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
Mod de preparare:
1. Untul la temperatura camerei l-am pus într-un castron și l-am zdrobit cu ajutorul furculiței, peste care am adăugat mierea, fulgii de cocos, laptele, coaja și zeama de lămâie și am omogenizat
2. Făina am amestecat-o cu praful de copt și bicarbonatul apoi am adăugat-o peste ingredientele de la pasul 1
3. Rezultă un aluat ca în foto pe care încep să-l modelez în biluțe. Ulterior le-am dat prin fulgi de cocos și le-am pus în tavă pe hârtie de copt
4. I-am copt la 170°C caldură sus/jos până s-au rumenit
Comentarii
Trimiteți un comentariu