Pizza
Ingrediente:
Blat:
- 300 g faina Schar Mix B
- apa 5-6 linguri (astfel incat sa iasa un aluat omogen si nelipicios)
- 2 linguri ulei de masline
Topping:
- file de porc (preparat la multicooker, ramas de ieri)
- sos de rosii amestecat cu putin ulei de masline si busuioc
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- masline
- boabe de porumb
- cascaval vegetal
- cascaval (pentru tati)
Mai intai am facut blatul astfel: faina am pus-o intr-un castron peste care am adaugat pe rand, cate o lingura de apa. Dupa ce am obtinut consistenta dorita, am adaugat uleiul. Am uns masa de lucru cu putin ulei, am intins foaia si ulterior am asezat-o in tava de cuptor. Am taiat o portiune din blat pentru pizza noastra iar restul pentru tati.
Incepem sa pregatim si sa adaugam toppingul.
File-ul de porc l-am taiat cubulete, legumele le-am curatat si taiat julienne si am inceput sa asez toppingul pe blat (dupa ce l-am uns in prealabil cu sosul de rosii).
Am bagat tava in cuptor la 190°C timp de aproximativ 20 min. In ultimele 2 minute am asezat cascavalul. Pentru ca noi nu avem aplv confirmat, mi-am permis sa fac cele doua tipuri de pizza in aceeasi tava. De curand am primit si eu acceptul de a reintroduce lactatele. Voua va recomand sa le faceti separat.
Blat:
- 300 g faina Schar Mix B
- apa 5-6 linguri (astfel incat sa iasa un aluat omogen si nelipicios)
- 2 linguri ulei de masline
Topping:
- file de porc (preparat la multicooker, ramas de ieri)
- sos de rosii amestecat cu putin ulei de masline si busuioc
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- masline
- boabe de porumb
- cascaval vegetal
- cascaval (pentru tati)
Mai intai am facut blatul astfel: faina am pus-o intr-un castron peste care am adaugat pe rand, cate o lingura de apa. Dupa ce am obtinut consistenta dorita, am adaugat uleiul. Am uns masa de lucru cu putin ulei, am intins foaia si ulterior am asezat-o in tava de cuptor. Am taiat o portiune din blat pentru pizza noastra iar restul pentru tati.
Incepem sa pregatim si sa adaugam toppingul.
File-ul de porc l-am taiat cubulete, legumele le-am curatat si taiat julienne si am inceput sa asez toppingul pe blat (dupa ce l-am uns in prealabil cu sosul de rosii).
Am bagat tava in cuptor la 190°C timp de aproximativ 20 min. In ultimele 2 minute am asezat cascavalul. Pentru ca noi nu avem aplv confirmat, mi-am permis sa fac cele doua tipuri de pizza in aceeasi tava. De curand am primit si eu acceptul de a reintroduce lactatele. Voua va recomand sa le faceti separat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu