Mic dejun: Clatite cu dovleac placintar si faina de soriz

Ingrediente:

Cantitatile sunt, ca de obicei, ochiometrice

- 200 ml lapte vegetal (eu folosesc de cocos)
- o ceasca de dovleac placintar ras
- o banana bine coapta zdrobita
- putin ulei de masline
- faina de soriz
- faina mix Bauckof
- praf de copt fara gluten (un varf de lingurita)

Mai intai am amestecat dovleacul si banana, peste care am pus laptele, uleiul de masline, faina si praful de copt. Rezulta un aluat mai lichid, ca de clatite.
Le-am copt in tigaia antiaderenta cate 1 minut pe fiecare parte. Am preferat sa le fac mai mici pentru a le putea gestiona P mai bine. Puteti ulterior sa adaugati ce topping-uri doriti. P le-a mancat simple (Ce-i drept, a furat si mami doua. Au fost prea bune😊).
Atentie! Nu adaugati indulcitor. Nu este deloc necesar datorita bananei si dovleacului.

#faragluten, #faraou, #faralactate



Comentarii

Postări populare