Biscuiti cu mar si portocala
Ingrediente:
- 2 linguri unt vegetal
- zeama de la o portocala
- 1 mar ras
- scortisoara
- pudra de roscove
- 1 lingura de miere
- 1 lingura faina de porumb
- faina schar mix Farina cat cuprinde astfel incat sa rezulte un aluat ca in poza
- praf de copt bio fara gluten
- bicarbonat alimentar 1 varf de lingurita
- putina zeama de lamaie
- migdale macinate pentru a-i rostogoli la final (se poate folosi altceva, dupa preferinte)
- zeama de la o portocala
- 1 mar ras
- scortisoara
- pudra de roscove
- 1 lingura de miere
- 1 lingura faina de porumb
- faina schar mix Farina cat cuprinde astfel incat sa rezulte un aluat ca in poza
- praf de copt bio fara gluten
- bicarbonat alimentar 1 varf de lingurita
- putina zeama de lamaie
- migdale macinate pentru a-i rostogoli la final (se poate folosi altceva, dupa preferinte)
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele, exceptand migdalele macinate si rezulta un aluat ca in poza. Intr-un vas puneti apa rece si inmuiati mainile de fiecare data pentru a forma bilute de marimea dorita. Le rostogoliti prin migdalele macinate (puteti folosi orice altceva sau deloc) si le asezati pe hartia de copt in tava de cuptor. Vor sta in cuptorul preincalzit aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc, la 180°C.
Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni.
Click pe poza pentru detalii 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu