File de porc, cartofi "pai" si salata de rosii

File de porc

Ingrediente:
- 500 g file de porc
- boia de ardei dulce
- cimbru
- ierburi de provence
- usturoi
- ulei de masline

Am masat carnea cu toate celelalte ingrediente si am pus-o in multicooker pe programul stew timp de 2 ore iar la final programul bake 15 minute pe o parte si 15 minute pe alta, 180°C. Se poate gati si la cuptorul traditional timp de 3 ore caldura jos/sus dar sa adaugati putina apa si sa acoperiti vasul timp de 2 ore iar la final descoperiti pentru a se forma crusta.

Cartofi "pai" la cuptor

Ingrediente:

- 3 cartofi albi medii
- 1 cartof dulce
- ulei de masline
- cimbru
- usturoi
- boia dulce

Am curatat cartofii si i-am taiat ca pentru cartofi pai. Am adaugat restul ingredientelor si am amestecat bine. Ulterior i-am distribuit pe hartia de copt si i-am bagat la cuptor timp de aproximativ 30 minute, 180°C.

Am servit totul cu salata de rosii.




Comentarii

Postări populare