"Chec" in doua culori

Ingrediente:

- 1 cana de faina Schar mix b
- 1 sfert de cana de faina soriz
- 1 cana de lapte de cocos
- 1 mar ras
- 1 cana de fulgi de cocos
- 3 linguri miere
- coaja de lamaie
- zeama de la un sfert de lamaie
- putin ulei
- praf de copt fara gluten
- pudra de roscove

Am amestecat toate ingredientele, fara pudra de roscove. In cazul in care compozitia este prea tare,  mai adaugati putin lapte vegetal (trebuie sa fie ca in video). In tava de chec am pus hartie de copt si am rasturnat jumatate de compozitie iar cealalta jumatate am amestecat-o cu pudra de roscove si am pus-o peste compozitia alba. Am preincalzit cuptorul la 180°C si am lasat checul aproximativ 20 minute. Faceti testul scobitorii. Si a doua zi a ramas la fel de ok.
P manca cu 2 maini odata, atat de mult i-a placut.

Comentarii

Postări populare