Gustare: Biscuiti cu faina de soriz si nuci
Ingrediente:
Am folosit cantitati "ochiometrice"
- ulei de masline
- crema dintr-o conserva de lapte de cocos (jumatate din partea solida)
- miere de albine (puteti folosi orice alt indulcitor)
- 100 ml apa
- faina de soriz
- faina de orez
(cantitati egale din cele doua tipuri de faina)
- 1/2 plic praf de copt bio, fara gluten
- nuci pisate
- scortisoara
- unt de arahide si unt de alune de padure (puteti pune gem, dulceata, ce doriti)
Am pus intr-un bol toate ingredientele, exceptie facand untul de arahide si cel de alune. Le-am omogenizat dupa care am format bilute si le-am asezat pe hartie de copt. Cu ajutorul varfului de la storcatorul de fructe manual, am apasat fiecare biluta pentru a obtine forma de mai jos. In centrul fiecareia am pus dupa preferinta unt de arahide sau unt de alune de padure. Tava a fost introdusa in cuptor la 180°C timp de aproximativ 20 minute.
Rezultatul este acesta:
Am folosit cantitati "ochiometrice"
- ulei de masline
- crema dintr-o conserva de lapte de cocos (jumatate din partea solida)
- miere de albine (puteti folosi orice alt indulcitor)
- 100 ml apa
- faina de soriz
- faina de orez
(cantitati egale din cele doua tipuri de faina)
- 1/2 plic praf de copt bio, fara gluten
- nuci pisate
- scortisoara
- unt de arahide si unt de alune de padure (puteti pune gem, dulceata, ce doriti)
Am pus intr-un bol toate ingredientele, exceptie facand untul de arahide si cel de alune. Le-am omogenizat dupa care am format bilute si le-am asezat pe hartie de copt. Cu ajutorul varfului de la storcatorul de fructe manual, am apasat fiecare biluta pentru a obtine forma de mai jos. In centrul fiecareia am pus dupa preferinta unt de arahide sau unt de alune de padure. Tava a fost introdusa in cuptor la 180°C timp de aproximativ 20 minute.
Rezultatul este acesta:
Comentarii
Trimiteți un comentariu