Mic Dejun: Gris de soriz, cu fulgi de quinoa si lapte de cocos
Ingrediente:
-150 ml lapte de cocos
-2 linguri de gris de soriz
-2 linguri fulgi de quinoa
-vanilie bio dupa gust
-jumatate de mandarina taiata marunt
-un sfert de banana zdrobita
-pudra de roscove
Laptele de cocos l-am pus la fiert. Cand a inceput sa fiarba am adaugat grisul, fulgii de quinoa si vanilia. Trebuie amestecat incontinuu pentru a nu se lipi de vas. La final am pus mandarina si banana, am omogenizat amestecul si am oprit focul.
Pentru un plus de gust am decorat cu pudra de roscove.
P a fost incantat😉.
-150 ml lapte de cocos
-2 linguri de gris de soriz
-2 linguri fulgi de quinoa
-vanilie bio dupa gust
-jumatate de mandarina taiata marunt
-un sfert de banana zdrobita
-pudra de roscove
Laptele de cocos l-am pus la fiert. Cand a inceput sa fiarba am adaugat grisul, fulgii de quinoa si vanilia. Trebuie amestecat incontinuu pentru a nu se lipi de vas. La final am pus mandarina si banana, am omogenizat amestecul si am oprit focul.
Pentru un plus de gust am decorat cu pudra de roscove.
P a fost incantat😉.
Comentarii
Trimiteți un comentariu