Paste fara gluten cu sos de legume si piept de pui

Ingrediente:

- 1 mână de paste de porumb, fara gluten
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 2 cuburi de spanac
- ulei de masline
- 100 ml lapte de cocos
- boia de ardei dulce
- piper
- busuioc
- fulgi de drojdie inactiva (cand le-am pus in farfurie)
- piept de pui facut pe grill sau dupa preferinte

Pastele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj iar in acelasi timp am taiat legumele si le-am pus la inabusit cu putin ulei de masline si apa, impreuna cu cele 2 cuburi de spanac. Cand legumele au fost aproape gata am adaugat laptele vegetal, pieptul de pui taiat si mirodeniile. Am mai lasat pe foc aproximativ 10 minute. Ulterior am pus totul in blender si a rezultat o crema pe care am amestecat-o cu pastele scurse in prealabil. Le-am servit cu fulgi de drojdie inactiva.
Pitic fericit dar si ceilalti care tanjeau macar sa guste 😊.



Comentarii

Postări populare