Turtite cu legume
Ingrediente:
- 1 cana de apa sau lapte vegetal
- 1/2 ardei gras galben
- 1/2 dovlecel mediu
- 1 fir de usturoi verde
- marar verde
- putin ulei de masline
- faina Nutrifree mix paine
- putin praf de copt fara gluten
Mod de preparare:
1. Am tocat marunt legumele
2. Intr-un castron am pus apa si legumele tocate, am omogenizat
3. Am inceput sa adaug faina cu praful de copt, pana am obtinut o compozitie destul de consistenta (un aluat moale)
4. Am pus ulei de masline si am amestecat.
5. Le-am copt intr-o tigaie antiaderenta unsa cu putin ulei de masline, la foc foarte mic, cu capacul pus. Dupa vreo 3-4 minute le-am intors pe cealalta parte. Au fost puse in tigaie cu ajutorul unei linguri.
Nu am testat reteta cu alte ingrediente.
- 1 cana de apa sau lapte vegetal
- 1/2 ardei gras galben
- 1/2 dovlecel mediu
- 1 fir de usturoi verde
- marar verde
- putin ulei de masline
- faina Nutrifree mix paine
- putin praf de copt fara gluten
Mod de preparare:
1. Am tocat marunt legumele
2. Intr-un castron am pus apa si legumele tocate, am omogenizat
3. Am inceput sa adaug faina cu praful de copt, pana am obtinut o compozitie destul de consistenta (un aluat moale)
4. Am pus ulei de masline si am amestecat.
5. Le-am copt intr-o tigaie antiaderenta unsa cu putin ulei de masline, la foc foarte mic, cu capacul pus. Dupa vreo 3-4 minute le-am intors pe cealalta parte. Au fost puse in tigaie cu ajutorul unei linguri.
Nu am testat reteta cu alte ingrediente.
Comentarii
Trimiteți un comentariu