Prajitura cu fulgi de cocos si gem de caise
Ingrediente:
- 1 cana fulgi de cocos
- 1 si 1/2 cana de apa minerala
- 2 cani de faina (una de soriz si una Nutrifree mix paine)
- 4 linguri ulei
- 2 linguri gem de caise
- 1 lingura miere de albine (sau orice alt indulcitor)
- coaja de lamaie
- 2 linguri unt de cocos
- 1/2 plic praf de copt fara gluten
- 1 si 1/2 cana de apa minerala
- 2 cani de faina (una de soriz si una Nutrifree mix paine)
- 4 linguri ulei
- 2 linguri gem de caise
- 1 lingura miere de albine (sau orice alt indulcitor)
- coaja de lamaie
- 2 linguri unt de cocos
- 1/2 plic praf de copt fara gluten
Mod de preparare:
1. Intr-un bol am pus fulgii de cocos, coaja de lamaie, gemul de caise, uleiul de masline si mierea
2. Am omogenizat si am adaugat apa minerala
3. Am pus faina peste amestecul obtinut impreuna cu praful de copt
4. Cuptorul l-am incalzit la 180°C cladura sus/jos
5. Aluatul l-am rasturnat intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt
6. Am introdus tava la cuptor si am lasat o pana s-a rumenit prajitura
Comentarii
Trimiteți un comentariu