Etapa 1 "Introducere lactate" : Briose cu unt ghee

Ingrediente:


1 cana faina Nutrifree mix paine
1/2 cana faina Bauckhof universal mix 1/2 cana de apa
3 lingurite unt ghee
2 linguri fulgi de cocos
2 linguri ulei de masline
3 linguri miere
vanilie
coaja de lamaie
praf de copt
bicarbonat


Mod de preparare:

1.  Am pus apa intr-un bol impreuna cu uleiul, mierea, coaja de lamaie, fulgii de cocos si untul ghee si am omogenizat

2. Am adaugat vanilia si treptat am pus faina impreuna cu praful de copt si bicarbonatul

3. Dupa ce am amestecat bine, am pus cate 2 linguri de compozitie in fiecare forma de briosa. Aluatul trebuie sa fie ca de pancakes. Daca e prea moale mai puneti faina, daca e prea consistent, puneti apa.

4. Le-am introdus in cuptorul preincalzit la 180°C, caldura sus/jos  pana cand s-au rumenit frumos.

Au iesit aproximativ 10 briose. Una am inceput-o ieri, i-am dat o bucatica foarte mica, inca o briosa am pastrat-o in frigider pentru a doua zi iar pe celelalte le-am pus individual in pungi si le-am bagat la congelator urmand a fi consumate zilele ce urmeaza.

Nu am testat reteta cu alte ingrediente momentan dar in mod sigur o voi testa si altfel in viitorul apropiat.

Comentarii

Postări populare