Prajitura cu morcovi


- 3 morcovi medii rasi fin
- 1 banana bine coapta zdrobita
- 1 lingura untura
- zeama de la jumatate de lamaie
- coaja de lamaie
- 1 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita nucsoara
- 150 ml lapte vegetal
-  faina Nutrifree mix paine
- 1 lingurita praf de copt fara gluten
- 1 varf de cutit de bicarbonat


Mai intai am amestecat ingredientele umede, apoi le-am pus pe cele uscate. Faina am adaugat pana am obtinut un aluat mai vascos. Intr-o tava de chec am pus compozitia si am dat-o la cuptor timp de 1 h 20 min, la 180°C caldura sus/jos. Dupa jumatatea timpului acoperiti tava cu o hartie de copt umezita.
Iese putin umeda dar este extrem de buna. Asta e singura poza pe care am avut timp sa o fac.
Nu am testat-o cu alte ingrediente.

Comentarii

Postări populare