Chiftele de naut cu legume
Ingrediente:
- 1 conserva boabe de naut sau naut fiert
- 2 fire ceapa verde tocata
- 1/2 dovlecel ras
- 1 fir de usturoi verde tocat
- 1 morcov ras
Mod de preparare
1. Am scurs apa (nu aruncati apa, voi reveni cu o retata de biscuiti care se face cu aceasta apa) iar boabele le-am pus in blender si le-am facut ca o crema
2. Intr-un castron am pus nautul blenduit si celelalte ingrediente si am amestecat bine
3. Cu mana unsa cu putin ulei de masline am format chiftelele si le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt
4. La final le-am mai uns cu putin ulei cu ajutorul unei pensule
5. Le-am introdus in cuptorul preincalzit la 180°C, caldura sus/jos pana s-au rumenit
Au iesit niste minunatii foarte gustoase!
- 1 conserva boabe de naut sau naut fiert
- 2 fire ceapa verde tocata
- 1/2 dovlecel ras
- 1 fir de usturoi verde tocat
- 1 morcov ras
Mod de preparare
1. Am scurs apa (nu aruncati apa, voi reveni cu o retata de biscuiti care se face cu aceasta apa) iar boabele le-am pus in blender si le-am facut ca o crema
2. Intr-un castron am pus nautul blenduit si celelalte ingrediente si am amestecat bine
3. Cu mana unsa cu putin ulei de masline am format chiftelele si le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt
4. La final le-am mai uns cu putin ulei cu ajutorul unei pensule
5. Le-am introdus in cuptorul preincalzit la 180°C, caldura sus/jos pana s-au rumenit
Au iesit niste minunatii foarte gustoase!
Comentarii
Trimiteți un comentariu