Chiftelute de pui
Ingrediente:
- 500 g carne pulpa de pui tocata
- 1 ceapa verde tocata marunt
- 1 fir de usturoi verde tocat marunt
- 1 dovlecel ras fin
- patrunjel tocat
- marar tocat
- putina faina fara gluten
- ulei de masline
Mod de preparare:
1. Am pus carnea intr-un castron impreuna cu legumele si verdeturile
2. Am adaugat putin ulei de masline si putina faina pentru a lega compozitia
3. Cu mainile umezite in ulei am format chiftelele si le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt
4. Le-am introdus in cuptorul preincalzit la 180°C pana s-au rumenit.
- 500 g carne pulpa de pui tocata
- 1 ceapa verde tocata marunt
- 1 fir de usturoi verde tocat marunt
- 1 dovlecel ras fin
- patrunjel tocat
- marar tocat
- putina faina fara gluten
- ulei de masline
Mod de preparare:
1. Am pus carnea intr-un castron impreuna cu legumele si verdeturile
2. Am adaugat putin ulei de masline si putina faina pentru a lega compozitia
3. Cu mainile umezite in ulei am format chiftelele si le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt
4. Le-am introdus in cuptorul preincalzit la 180°C pana s-au rumenit.
Comentarii
Trimiteți un comentariu