Biscuiti fragezi cu unt ghee #etapa1reintroducerelactate
Ingrediente:
- 3 linguri de unt ghee
- 2 linguri lapte de cocos
- 1 lingura miere sau alt indulcitor
- putin bicarbonat de sodiu
- faina Schar mix it universal cat sa iasa aluatul ca in poza
Mod de preparare:
1. Am pus untul ghee (la temperatura camerei) intr-un castron peste care am adaugat mierea si laptele de cocos. Am omogenizat
2. Am inceput sa adaug faina impreuna cu bicarbonatul si sa amestec treptat pana am obtinut consistenta dorita. Aluatul este sfaramocios.
3. Faceti o bila mare cu aluatul obtinut, il puneti intr-o folie si il bagati in frigider pentru 30 minute
4. Dupa expirarea timpului rupeti aluat si formati bilute mici pe care le aplatizati cu ajutorul mainii, apoi ii puneti in tava pe hartie de copt. Vor sta la cuptor (180°C,cuptor preincalzit) aproximativ 8 minute sau pana se rumenesc putin.
Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni.
- 3 linguri de unt ghee
- 2 linguri lapte de cocos
- 1 lingura miere sau alt indulcitor
- putin bicarbonat de sodiu
- faina Schar mix it universal cat sa iasa aluatul ca in poza
Mod de preparare:
1. Am pus untul ghee (la temperatura camerei) intr-un castron peste care am adaugat mierea si laptele de cocos. Am omogenizat
2. Am inceput sa adaug faina impreuna cu bicarbonatul si sa amestec treptat pana am obtinut consistenta dorita. Aluatul este sfaramocios.
3. Faceti o bila mare cu aluatul obtinut, il puneti intr-o folie si il bagati in frigider pentru 30 minute
4. Dupa expirarea timpului rupeti aluat si formati bilute mici pe care le aplatizati cu ajutorul mainii, apoi ii puneti in tava pe hartie de copt. Vor sta la cuptor (180°C,cuptor preincalzit) aproximativ 8 minute sau pana se rumenesc putin.
Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni.
Click pe poza pentru detalii 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu