Pacintele cu gem
Ingrediente:
- 200 ml iaurt/iaurt vegetal
- 3 linguri de untura
- 12 linguri pline cu faina de grau/ faina fara gluten mix universal sau de paine
- 12 linguri pline cu faina fara gluten mix paine/ faina de grau
- 1 lingurita praf de copt
- gem sau alta umplutura, dupa preferinte
Mod de preparare:
1. Intr-un bol am pus iaurtul impreuna cu untura apoi am omogenizat
2. Am inceput sa adaug ingredientele uscate si a rezultat un aluat nelipicios. Daca mai e nevoie, mai puneti faina
3. Am impartit aluatul in doua bile pe care le-am intins pe rand pe masa de lucru pudrata cu faina
4. Am uns foile cu gem, le-am rulat si le-am taiat felii apoi le-am asezat in tava de copt tapetata cu hartie. Au stat la 180°C pana s-au rumenit.
- 200 ml iaurt/iaurt vegetal
- 3 linguri de untura
- 12 linguri pline cu faina de grau/ faina fara gluten mix universal sau de paine
- 12 linguri pline cu faina fara gluten mix paine/ faina de grau
- 1 lingurita praf de copt
- gem sau alta umplutura, dupa preferinte
Mod de preparare:
1. Intr-un bol am pus iaurtul impreuna cu untura apoi am omogenizat
2. Am inceput sa adaug ingredientele uscate si a rezultat un aluat nelipicios. Daca mai e nevoie, mai puneti faina
3. Am impartit aluatul in doua bile pe care le-am intins pe rand pe masa de lucru pudrata cu faina
4. Am uns foile cu gem, le-am rulat si le-am taiat felii apoi le-am asezat in tava de copt tapetata cu hartie. Au stat la 180°C pana s-au rumenit.
Comentarii
Trimiteți un comentariu