Biscuiti cu fulgi de ovaz
Ingrediente:
- 1 cana fulgi de ovaz gf
- 1 cana de faina fara gluten mix universal
- 4 linguri de smantana/mascarpone/mascarpone vegetal/ branza simply
- 1/2 plic praf de copt
- migdale/nuci zdrobite dupa preferinta
- 100 g unt/margarina/unt de cocos topit
- 1 lingura de miere/sirop de agave
Mod de preparare:
1. Intr-un bol am amestecat fulgii cu faina si cu praful de copt
2. Am adaugat untul topit, mierea si mascarpone si am omogenizat bine
3. Rezulta un aluat nelipicios (daca este cazul mai adaugati faina sau mascarpone)
4. Am format bilute de aluat pe care le-am aplatizat si le-am asezat in tava pe hartie de copt
5. I-am copt la 180°C pana s-au rumenit
- 1 cana fulgi de ovaz gf
- 1 cana de faina fara gluten mix universal
- 4 linguri de smantana/mascarpone/mascarpone vegetal/ branza simply
- 1/2 plic praf de copt
- migdale/nuci zdrobite dupa preferinta
- 100 g unt/margarina/unt de cocos topit
- 1 lingura de miere/sirop de agave
Mod de preparare:
1. Intr-un bol am amestecat fulgii cu faina si cu praful de copt
2. Am adaugat untul topit, mierea si mascarpone si am omogenizat bine
3. Rezulta un aluat nelipicios (daca este cazul mai adaugati faina sau mascarpone)
4. Am format bilute de aluat pe care le-am aplatizat si le-am asezat in tava pe hartie de copt
5. I-am copt la 180°C pana s-au rumenit
Comentarii
Trimiteți un comentariu