Briose cu pudra de roscove si migdale
Ingrediente:
- 1 cana de faina (1/2 cana cu faina de grau si 1/2 cana cu faina fara gluten Nutrifree mix paine/alt mix pentru paine/faina de grau)
- 1 cana de lapte/lapte vegetal
- 1/3 cana de ulei/unt topit
- 3 linguri pudra carob/roscove
- 2 linguri miere
- zeama de la 1/3 lamaie
- 1 lingurita praf de copt
- 1 /3 lingurita bicarbonat de sodiu
- migdale macinate
- 1 cana de lapte/lapte vegetal
- 1/3 cana de ulei/unt topit
- 3 linguri pudra carob/roscove
- 2 linguri miere
- zeama de la 1/3 lamaie
- 1 lingurita praf de copt
- 1 /3 lingurita bicarbonat de sodiu
- migdale macinate
Mod de preparare:
1. Am amestecat ingredientele uscate apoi am adaugat treptat si ingredientele umede.
2. Intre timp am pregatit formele de briose pe care le-am uns cu putin ulei. Am adaugat cate 2 linguri de aluat in fiecare forma
3. Le-am introdus in cuptorul preincalzit la 180°C pana au trecut testul scobitorii.
Puteti sa le pregatiti doar cu un tip de faina.
Noi suntem la reintroducere gluten, de aceea am combinat cele doua tipuri de faina.
Comentarii
Trimiteți un comentariu