Pizza



Ingrediente aluat:


▪️200-220 ml apa calduta
▪️30 ml ulei de masline
▪️300 g faina de grau
▪️1/2 plic drojdie uscata
▪️optional sare


Topping:


▪️sos de rosii bio cu putin oregano uscat si ulei de masline

▪️ardei gras rosu sau kapia

▪︎ceapa

▪️mozzarella/cascaval vegetal

▪️puteti adauga orice va place (pentru adulti am pus si carnaciori)

Puneti apa intr-un bol impreuna cu uleiul si incepeti sa adaugati faina in ploaie impreuna cu drojdia. Omogenizati bine aluatul,il acoperiti cu o folie alimentara si il lasati la dospit aproximativ 30-40 de minute.
Apoi rupeti bucati de aluat si va ajutati cu mainile unse cu putin ulei de masline sa-l intindeti. Ungeti aluatul cu sosul de rosii, presarati toppingul dorit si bagati pizza in cuptorul preincalzit la 180°C pana se rumeneste.


Comentarii

  1. Ce cascaval vegetal folositi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc cascavalul de la Viofast sau Violife. Cel de la Violife mi se pare mai gustos si exista mai multe variante

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare