Papanasi la tigaie fara lactate, fara ou, fara gluten
Ingrediente:
- 100 ml lapte/lapte vegetal
- 3 linguri pline cu branza/ branza vegetala gen Simply
- 1 lingura cu ulei de masline
- 1/2 plic praf de copt
- 9-10 linguri de faina de grau/ faina fara gluten mix pentru paine (daca folositi faina fara gluten, posibil sa intre mai putina datorita puterii mari de absorbtie de lichid)
Mod de preparare:
- Am pus intr-un castron laptele, uleiul, branza si am omogenizat.
- Am amestecat faina cu praful de copt si am inceput sa adaug treptat amestecul in timp ce omogenizez.
- A rezultat un aluat mai dens, ca in poza atasata.
- Intre timp am pregatit o tigaie antiaderenta,unsa cu putin ulei si cu ajutorul unei linguri am pus aluat ca in foto.
- Le-am copt la foc mic pe o parte si pe cealalta si le-am servit cu gem de caise fara zahar.
- Solicitați un link
- Alte aplicații
Labels:
alaptare
alergie
alergii alimentare
fara gluten
fara lactate
fara ou
mama la 30
mamala30+
mic dejun fara gluten
mic dejun fara lactate
mic dejun fara ou
retete aplv
Comentarii
Trimiteți un comentariu