Papanasi la tigaie fara lactate, fara ou, fara gluten

 



Fara ou, Fara lactate, Fara gluten


Ingrediente:

  • 100 ml lapte/lapte vegetal
  • 3 linguri pline cu branza/ branza vegetala gen Simply
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 1/2 plic praf de copt
  • 9-10 linguri de faina de grau/ faina fara gluten mix pentru paine (daca folositi faina fara gluten, posibil sa intre mai putina datorita puterii mari de absorbtie de lichid)

Mod de preparare:

  1. Am pus intr-un castron laptele, uleiul, branza si am omogenizat.
  2. Am amestecat faina cu praful de copt si am inceput sa adaug treptat amestecul in timp ce omogenizez.
  3. A rezultat un aluat mai dens, ca in poza atasata.
  4. Intre timp am pregatit o tigaie antiaderenta,unsa cu putin ulei si cu ajutorul unei linguri am pus aluat ca in foto.
  5.  Le-am copt la foc mic pe o parte si pe cealalta si le-am servit cu gem de caise fara zahar.

Comentarii

Postări populare