Chiftele de pui, la cuptor, fara ou
Ingrediente:
- 1 kg carne tocata (pulpa de pui dezosata+piept) / orice alt tip de carne tocata
- 1 ceapa mare
- 1 radacina de patrunjel
- 1 morcov mare
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- sare optional
Mod de preparare:
Am dat pe razatoarea mica radacina de patrunjel, morcovul, am tocat marunt ceapa, patrunjelul, mararul si le-am pus intr-un castron alaturi de carnea de pui si usturoiul zdrobit. Am amestecat bine, apoi am format chiftelele si le-am pus in tava, pe hartie de copt. Le-am format cu ajutorul mainilor unse cu putin ulei de masline si le-am bagat in cuptor la 180°C, caldura sus/jos, pana s-au rumenit.
Am scurs bine apa lasata in tava, de cate ori este cazul.
Le-am servit cu castraveti murati iar adultii si cu maioneza vegana+ dulceata de ardei iute.
Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni.
Click pe poza pentru detalii 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu