Fursecuri cu nuca (reintroducere ou)
Ingrediente:
- 400 g faina alba/ faina fara gluten Schar mix it universal
- 2 oua
- 250 g unt la temperatura camerei/untura/margarina
- 150 g zahar pudra/miere/alt indulcitor
- 160 g nuca macinata
- un praf de sare (optional)
- 1/2 pliculet praf de copt
- esenta de vanilie
Extra pentru cei mari zahar pentru pudrat
Mod de preparare:
1. Am amestecat toate ingredientele intr-un castron si am framantat pana a rezultat un aluat ce se desprinde usor de pe degete.
2. Aluatul a stat apoi la frigider pentru aproximativ 30 minute
3. Am rupt bucati pe care le-am modelat in forma de semiluna, apoi le-am asezat in tava pe hartie de copt
4. Le-am bagat in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 10-15 minute
5. Dupa ce s-au racit, o parte le-am pudrat cu zahar pentru cei mari
Sunt incredibil de fragede si gustoase!
Trebuie sa le testati!
Comentarii
Trimiteți un comentariu