Budinca de mar, nuca si scortisoara
Ingrediente:
- 2 oua
- 100 g mascarpone/mascarpone vegetal
- 1 lingura de miere (se poate omite)
- 1 mar ras
- 2-3 linguri nuca macinata/migdale macinate
- scortisoara
- unt/ulei pentru uns vasul
Mod de preparare:
1. Am batut ouale, am adaugat mascarpone si restul ingredientelor, apoi am amestecat bine.
2. Am uns vasul de ceramica cu unt si am pus compozitia
3. Au stat la cuptor (180°C) pana s-au rumenit.
Simplu, rapid si gustos!
- 2 oua
- 100 g mascarpone/mascarpone vegetal
- 1 lingura de miere (se poate omite)
- 1 mar ras
- 2-3 linguri nuca macinata/migdale macinate
- scortisoara
- unt/ulei pentru uns vasul
Mod de preparare:
1. Am batut ouale, am adaugat mascarpone si restul ingredientelor, apoi am amestecat bine.
2. Am uns vasul de ceramica cu unt si am pus compozitia
3. Au stat la cuptor (180°C) pana s-au rumenit.
Simplu, rapid si gustos!
Comentarii
Trimiteți un comentariu